Dubbel premiär.......

.......blev det idag vid middagstid. För det första hade vi fått reklam i lådan om att pizzerian skulle öppna igen (av nya ägare), med en gratiskupong på pizza. Detta kunde man ju inte tacka nej till och gratis pizza, plus en betald sallad, intogs i glashuset. Vilket gav den andra premiären för "säsongen".
När solen lyser in där är det (framåt eftermiddagen) tämligen behagligt att intaga någon form av måltid där, eller bara fika.
Tidigare idag behövde vi ej pallra oss ur sängen tidigare än vanligt, för idag kommer det nog bara någon i eftermiddag.....och gör nå't. Likadant imorron, är det sagt.
Det är nämligen dags för "småjobb", som måste ha torktid emellan nu. Parallellt med vårt badrum, lägger de golv borta i nya skolan vid Ransberg.
Maken kom hem efter att ha deltagit i "Dusty Road Bluespodd", så han hade suttit i en -typ "talkshow-soffa" och blivit filmad medan de pratade om den förestående Bluesfestivalen i maj........sa han.
Pizzan och salladen smakade väldigt bra, så om nya ägarna nu "håller sig kvar" på orten blir det säkert fler inköp. Men då vi inte äter den sortens mat särkilt ofta, blir det bara nån gång då och då.
(T.e.x. när Inga vägrar kökstjänst.....)
Verkar inte som om det kommer någon hantverkare alls idag..........
 
 Får väl nöja mig med solnedgång............inget norrsken här inte.
 
Hackspetten på besök igen.......
 
"Compact living"............hahahaaaaa
 
Gratis pizza, men betald sallad .....(till maken).
 
En väldigt stor och lurvig katt på besök, som kollar in våra fågelholkar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0