En gammal ljusstake......

........har vi, sen många herrans år. En väldigt stor golvljusstake, som kommer från makens sida.
Ingen av oss vill ha den kvar och den har faktiskt varit "utlokaliserad" till bonusdottern under många år, men har sen, återkommit hit.
Tänkte att vi kanske skulle lämna iväg till loppisen, men då jag inte någonstans på nätet hittat information om denna storlek och misstänker att den är från Skultuna, så skrev jag till Bukowskis och fick svar att de gärna säljer den åt oss. Nej det är inga fantasisummor det rör sig om, men de tar ju ej emot vadsomhelst. Det får troligen bli så framöver........kanske kan bli lite spännande till och med........
Solen verkar vilja vara med en stund idag och till middag serverade Inga (precis som förra veckan) panerad flundra med potatismos. 
Ska om en stund åka till mataffären för det behöver fyllas på..........igen.
Innan dess fikade vi ute i glashuset, men solen som tittat fram och värmt så skönt därinne, passade då på att gömma sig bakom ett moln.
Maken tyckte det var dags att skruva upp fästet för duschmunstycket i badrummet och då fick han ta sig an en badlakanskrok också. Det var tydligen väldigt hårt att ta sig igenom "nya" väggen.....(till skillnad från förut). 
Medan han höll på åkte jag iväg på inköpsrundan och vid hemkomsten, hade han lyckats.
Nu tar jag en paus i fåtöljen med en skål citronyoghurt........
 
Så ser den ut............ljusstaken 38 cm hög.
 
Delikat fisk till middag...igen.
 
Så blev det...........  andra sidan högskåpet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0