Premiärbad........

.......... passade maken på att göra igår kväll. I ett mycket mindre badkar numera, men verkade gå bra det också. Dock hade han en del bekymmer att ta sig upp igen, då det var halt och inget att hålla sig i. Men han ska förutom duschslang, införskaffa en halkmatta.
Blir nog på tisdag, då han ska frakta alla "skivor" till Örebro. Jag avstår färden, så kan han stanna och prata musik så länge han vill med den som ska köpa lagret (.....samt byta mot lite annan musik), utan att jag sitter i bilen och blir irriterad.
Bättre då att han får ta sin tid och jag gör något kul härhemma istället.
Ska senare i veckan ta en tur till butiken i Hjo igen, för har en idé över vad jag ska satsa mina kvarvarande presentkort på. 
Det samlade sig en heldel kartonger och plast igen (trots avyttringen igår.....), så jag åkte ner med dessa till återvinningen och passade på att slinka in hos loppisen.
Hittade även idag två prylar, samt en box kakor och "avtalade" att komma ner på onsdag (eller fredag) med en del användbara grejer de kan sälja på bordet, till förmån för Ukraina.
Till dagens middag serverade Inga ett experiment: "Smördegspizza" innehållande smördeg med créme fraiche (Karl-Johan/timjan), rödlök, strimlad skinka, tärnad tomat och ost.
Helt ok tyckte jag, men maken var nog inte särskilt imponerad.......
Han kollar hockey nu och i pausen ska vi smaka på loppisens gaffelkakor till kaffet. Klockan sex är det så handbollslandskamp att titta på....för min del.
Tills dess slötittar jag på Doc Martin.........äldre säsonger.
 
Inga var riktigt ordentlig i morse och serverade detta.
 
"Smördegspizza" till middag.......
 
.....och från loppisen: Kakor till kaffet, samt en skinnväska för en tjuga och ......en rostfri äggklocka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0