Det blir varmare......

........ute, även nattetid och risken för frost borde nu vara över.
Var under förmiddagen ute och vattnade lite varstans bland trädgårdens olika växtligheter.
Kan inte direkt skryta med att ha gröna fingrar, men kanske kan vi även i år få lite grönsaker att gro och växa......till ätstorlek.
Dags att ta vara på grillmiddagens rester, så Inga kokade potatisar som ska ingå i pyttipanna........om en stund.
Maken ska sen på möte igen, inför den stundande bluesfestivalen i Tidaholm.
Men innan dess har vi ätit ovan nämnda middag, plockat lite i trädgården, städat grillen (maken) och planterat några apelsinkärnor (som ett experiment) i kruka i växthuset.
 
Och fortsättnigen pågår om "skräp-sandalerna", med ett nytt mail om dagen ungefär från säljarföretaget. "De förstår" hur svårt det är för mig att välja på alla deras eminenta erbjudanden (för att "lösa" situationen) följt av ett antal meningar med meningslösa artigheter.
Men alla slutar med att jag ska betala fakturan först och sen har de fått klartecken, att återbetala 70% av summan. Man kan undra hur dumma de är. Varför skulle jag lita på att så sker, när de skickar skitprodukter som inte överensstämmer med annonsen eller ordersedeln.
Har sparat all konversation och ska skicka detta till Klarna, när de frågar hur det har gått med kontakten....... om den pausade fakturan.
Sände även idag ett meddelande på engelska.......till företaget. Får se om de fattar det bättre........som sagt, saken ska dras till sin spets.
 
Middag avklarad.......
 
Plommonträdet blommar........
 
............mot en vacker blå himmel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0