Getingbo......

......hittade vi ett litet nystartat igår, medan vi åt vår spenat till middag.
Fick se en geting som cirkulerade och slutligen försvann under taköverhänget på skjulet. Där fanns en påbörjad billa ca 7-8 cm lång, men verkade inte vara bebodd av fler än den geting vi siktat.
Maken tog en hink och petade ner den i, samt slängde ner den i slänten. Två getingar utförde några anfall runt bordet, men vi klarade oss.
Liverpool vann sin match (såklart) och nu återstår bara två matcher av säsongen.
Idag skulle maken åka till apoteket, men det tog en evig tid och middagen som Inga fixat stod redan på bordet (panerad fisk med räkor och mos).
Ringde och då hade han även besökt barberaren och hämtat ett paket. Inte undra på att det tog tid. Men skägget var iallafall välansat.......så länge det nu varar.....
Jag hade under tiden fixat lite i Zäta husbil och efter maten tog jag mig an Kias bagageutrymme (med assistans av dammsugaren). Där var fullt av granbarr, som satt fast i filt-ytan, det tog ett tag........
Öppnade så den igår hämtade väskan och där låg även årets arvodesbeslut medpackat, så nu har jag startat den sista redovisningen för detta år: Förenklad arbetsgivardeklaration och så slutligen......arvodet.
 
Dinner is served.........
 
Det börjar grönska även på den gamla vindruvsstammen......
 
Årets sådda dill i växthuskrukan, börjar titta upp......
 
Visst är även de röda ganska vackra......
 
"Ogräset" blommar.......
 
......så också vär "gula buske" vid trappan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0