Jakten på en plantskola.......

......startade då vi hunnit halvvägs hem.
Men innan dess hann vi under gårdagen (förutom trippen till Norge) med en eftermiddagstur till Strömstad och där en go'fika vid hamnen....på inrådan av en kompis. Det var ett mycket bra tips, för "krämare" som vi valde till vårt kaffe var smarriga.
Fredagen startade med en god frukost och igår kväll blev det en kvällsmacka på hotellet innan sänggåendet. En mycket trevlig tjej som receptionist, jobbade "mest hela tiden", de två dygn vi var gäster på hotellet. Slitsamt arbete........men hon passade definitivt för jobbet.
Vi startade hemresan strax före tio och det var mulet ända till Uddevalla. Sen började solen titta fram och temperaturen steg på bilens mätare.......grad för grad, 
Tog en fikapaus i Grästorp, fortsatte mot Lidköping där vi tänkt handla lite plantor.
Men i den sta'n hade de vägarbeten och omläggningar av trafiken, så vi gav upp. Satsade istället på Varnhem (där vi var i höstas), men den utförsäljning jag sett på nätet var på på helgerna!.
Bara en liten detalj: Alla vägskyltar fanns kvar och inte förrän på den låsta dörren satt den informationen.......dåligt!
Fick bli lunch på pizzerian och sen åkte vi till Plantagen i Skövde. Reskompisen fick tag i det mesta hon tänkt sig, men jag hittade inte så mycket.
Nåväl, hon är avlämnad i sitt hem och jag har landat i fåtöljen, efter att ha packat upp.
Maken startar själva bluesfestivalen nu i eftermiddag (i Tidaholm) efter att ha ägnat två dagar åt förberedelser med sina likasinnade i föreningen.
På hemvägen köpte jag en räktårtebit..........den ska avnjutas under kvällen.........
 
Fin liten staty vid hamnen.....Kostervalsens upphovsmän, föreställde den.
 
Ja vad ska man nu välja.....?
 
Det blev varsin "krämare".....som de kallades och de var mycket goda.
 
Strömstads norra hamn.....
 
Räkmacka på hotellet till kvällsmat.....
 
Här hemma verkar fiskesäsongen vara igång......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0