Oväntat elvakaffe.......

.......blev det idag, då en kompis undrade om hon kunde stanna till på en fika. Detta innan hon fortsatte på en hårt inrutad dag för övrigt. (Hennes lediga......)
Visst kunde jag ta mig i kragen, kravla ur sängen och starta dagen på riktigt en aning tidigare än vanligt.
Fungerar ju så för mig att finns det något roligare att göra, är det inga problem att starta dagen i rimlig tid. Ska man så göra nå't alldeles speciellt funkar det också, men då med väckarklockans hjälp.
Hursomhelst blev det några timmars prat, först på verandan i sol, men moln sabbade värmen så vi flyttade in i glashuset.
Därefter skulle hon vidare för en promenad med ett barnbarn och Inga kunde då ganska omgående starta middagen. Idag bjöds det spenat med tillbehör.........
På något sätt lyckades jag sen efter maten, mobilisera energi för att göra en dammsugning av glashuset. Fikat är också avklarat och maken ska strax åka på bluesmöte.
Imorse kom ett early bird-paket. "Ortopediska lädersandaler" stod det i annonsen........ tre veckor senare kom någon plastskit (som inte ens vägde 250 gram) i en plastpåse.
Var jag arg eller var jag arg? Skickade på stört ett ilsket meddelande, där jag skrev att ville de ha tillbaka skiten, sänd returetikett annars åker de i tunnan och betalt kan ni glömma.
Men nu har jag lärt mig: Att ALDRIG mer beställa något från den typen av internetannonser någonsin.
 
Kvällsmat igår.......
 
En katt på "genomresa".........
 
Bredvid postlådorna......är en hus-upprustning på gång.
 
"Gröngölingar" i plommonträdet.......
 
Glutenvänlig elva-fika.......
 
Mums-middag........
 
 
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0