Pulled pork.......

......fanns det en låda av i kylen, sen rätt länge. Hög tid att ta sig an denna och göra middag av, då den "sjöng på sista versen". 
Även en förpackning av sillfiléer, behövde åtgärdas och läggas in. Blev ju inget större påskfirande i år, då vi åkte till Spanien på annandagen.
Bara för Inga att ta hand om alltså..........
Pulled pork åt vi till middag med pommes frites och sillen är inlagd, att äta med färskpotatis på torsdag.
Maken hade "smashat" sin mobilskärm och meddelade att han nu hittat en bra deal inklusive ny telefon. Ja bara jag slipper byta .......... fasar för när det blir nödvändigt igen, för egen del.
Fick bli en tur i växthuset och där plantera lite till, samt städa undan en del skräp.
Fika på verandan med maken, han tog kaffe med bulle. Jag kände för en kall dricka bara, efter den svettiga tillvaron i växthuset.
Imorron är det späckat program (med pensionärsmått mätt). Först ett möte under förmiddagen, sen ett besök på hemmaplan och därefter åka iväg med en födelsedagspresent.
Däremellan måste Inga hinna fixa middagen också..........eller delegera saken, till maken kanske (vilket omgående blev gjort). 
Inga bjöd nyss på varma mackor med vattenmelon i glashuset. Ladusvalorna hade samtidigt flygövningar och den illalåtande katten hade rendez-vous med en lurvig orange variant (som även den frekvent syns passera vår tomt).
Nu får vi se vad dumburken presenterar till kvällskaffet.............
 
i syrenernas tid en stilla morgon.......
 
Pulled pork till middag......
 
Ja här är vi........
 
Flygövning........
 
Kvällsmat.......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0