Och jag var nykter.......

.......kunde polisen strax innan Vetlanda konstatera efter blåsningen. Därför fick jag tillbaka mitt körkort som han "plockat av mig" först.
Men innan vi kommit så långt var det hotellfrukost och lite allmän chill på rummet innan vi startade hemresan strax efter halv elva.
Maken hade programmerat in GPS:en och till en början såg det ut som om vi skulle vara hemma redan runt ett. Men ju närmare vi kom Jönköping förstod jag att det var nå't lurt och visst var det så.
Han hade lagt in en adress i just Jönköping, gissa vad? Skivbutik, söndagsöppen.......
Talade då om att jag följer i första hand vägskyltarna och från Jönköping hittar jag ändå, så det var väl ingen smart idé att göra utan att berätta om det.
Skulle aldrig följa GPS slaviskt, jag både kan och vill tänka själv.....än sålänge iallafall.
Betraktar denna teknikpryl som en mycket praktisk karta och behändigt hjälpmedel, men att helt lägga sin tillit till och hundraprocentigt lita på ett dött föremål.....never.
Inte överförtjust, men vi åkte den vägen och han handlade faktiskt ingenting, men ska efter samtal återkomma dit med en samling skivor han har som ska avyttras. Eller snarare är hans tanke, att byta till mera intressant musik, i hans smak. Och ja, dessa är hans skivor .....allihop.
Apropå teknik...... så vill inte min sovrums-tv alls längre bjuda på något ljud. Bild ja, men nu kan jag inte längre trixa fram ljudet. Kontaktade vår jourtekniker (sonen) i frågan och han erbjöd sig komma (snäll som han är....) på sin lunch idag.
Får be Inga att laga något gott att erbjuda som kompensation för besväret........ 
Hon var med på noterna, så nu puttrar fläskfilégryta på spisen tillsammans med ris. Till detta serveras grönsallad och hemmagjord gélé.
Sen tog sonen en titt på teven, stängde av och satte på den igen (alla varianter).......exakt så som jag gjort minst ett 30-tal gånger sen igår. Men burken blev väl rädd för honom, men anser sig (med gott samvete)  kunna bara hånskratta, åt mig.
Nåja han skulle kolla lite vad som finns på marknaden, av det jag vill ha. För den är gammal och trött. Men ingen panik nu då alltså..........
 
En överblick av presenten till svägerskan, innan jag lade ner dem i hjärtat.........
 
Hotellfrukost......jag åt för mycket.
 
Middag i Jönköping, efter skivaffärsbesöket.
 
Riksväg 195 i riktning mot Hjo, utsikt över Visingsö.
 
Första riktiga skörden av vinduvor. Goda med mycket kärnor äääääär det.
 
Grytan "gottar till sig".........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0