I Oskarshamn.......

.......har vi landat, på gamla posten som nu är hotell. Vi bor i annexet, men i huvuddelen alldeles bredvid serveras fika, frukost och kvällsmat.
har precis fikat och det var hembakt mjuk kaka. Men kunde inte komma på vad/om den smakade något alls, så maken fick avsluta även min bit.
Påvägen ner stannade vi till vid A6 och åt en "delikat" lunch (hmmm...) på Donken.
Självbetjäningsbeställning givetvis och allt gick väl ok, ända fram till att jag inte fick något kvitto! Gick ej att skriva ut och då hade jag ju heller ingen aning om vilket ordernummer vi fått.
Det ordnade sig, men var ju tvungen att störa dom i tillredningen, för att få hjälp......och mat.
Strax innan vi anlände till målet, passerade vi Målilla. Där var det tur för en ung bilförare utan sunt förnuft, att pensionärsbilen han mötte hade bra bromsar och "jouren" påkopplad. För inte var det hans "skicklighet" som tog honom förbi den lastbil han påbörjat omkörning av.
Som sagt ibland har man tur..........i detta fall både han  och vi
Maken tog en liten promenad efter kaffet och det gjorde även jag.....en mindre. Passerade en guldsmedsbutik och tänkte då köper jag en ny silverkedja som låset funkar på........ men se det var lättare sagt än gjort. De hade ingen sån som jag ville ha, men mängder av andra varianter.
Till kvällsmat serveras idag morotssoppa med chili ! samt gyros, stekt potatis och vitlökssås. Får väl hålla mig till mestadels potatis då, tycker nog magen.......
Maken håller som bäst på att förbreda sin dator, för att titta på hockey vid sju. Vi får väl se hur han lyckas.........
 
Delikat deal på Donken......
 
Halvvägs genom mörka Småland........
 
Hyfsad utsikt från hotellrummet.......
 
Ja vad smakade den? ......... tog råsockerbiten istället.
 
I entrén till receptionen.
 
På väggen i rummet.......
    
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0