Jakten på en korv med bröd........

....... slutade i ösregn hos circle K, men med en varm macka.
Anledningen var att jag blev akut hungrig runt tio (då kvällsmaten inte var särskilt "tant-vänlig" och jag alltså var försiktig). Fanns mjukt bröd, men båda dom innehöll linfrö, så inte optimalt utbud för undertecknad där heller alltså.
Fanns en bar med snacks på torget, men där hade de stängt köket. Inga korvmojar öppna, bara Donken trodde tjejen på baren. Men det gick ju bort, då vi redan en gång idag nödprovianterat på detta etablsemang.
Nåväl macken var öppen till midnatt, så vi tog bilen dit, men inga korvar fanns kvar. Varm macka gick dock att fixa. så det fick det bli. Maken ville bara ha en dricka.......
Tog väl ett tag innan jag somnade, men sov sen ganska bra. Frukosten avklarad och vid bordet bredvid satt skådespelare. Kände igen en, men kunde ej placera honom. Hördes dock att han var göteborgare.....och med internets hjälp (senare) kunde jag bekräfta vem det var. 
Visade sig att de spelar en pjäs i Hultsfred just nu.......
Precis likadant var det för något år sedan (med symötet i Göteborg) då såg jag en utländsk handbollspelare. Även den gången fick internet hjälpa till att "stilla min nyfikenhet" . 
Nu ska vi strax förflytta oss mot Mönsterås, för att sen återkomma ytterligare en natt........samt titta på Tottenham-Liverpool på datorn. Är det månne barnbarnens tur att äntligen kunna få fira en vinst mot mormors lag? Hoppas INTE såklart, men de verkar i väldigt bra form just nu........ 
Jo så har det då hänt.......men det behövdes två utvisade spelare i Liverpool och att Liverpool i sista tilläggsminuten dessutom bjöd på ett självmål, för att Tottenham skulle lyckas vinna....till slut.
Liiiiite sur avslutning på en annars trevlig dag hos 75-åringen i Mönsterås.
Vi bjöds på både paj, tårta och fin utsikt över en vik av Östersjön. Dessutom konversation i flera timmar.......
Hotellkvällsmaten var idag något bättre, men ingen fullträff. Frukosten fick dock godkänt imorse, men vid den tiden på dygnet blir det tyvärr ändå, inga mängder som går ner. 
 
Maken tog med ett äpple från frukosten, att ha som nödproviant........
 
Precis utanför hotellet fanns en blomsteraffär, där jag valde dessa blomster till födelsedagsbukett.
 
Födelsedags-"barnet" fick lite fler morfarsgrejer till sin samling....som skymtar bakom.
 
Rationell dekoration, summerade år i ett symbolljus.......
 
Kunde inte låta bli att fota trappräcket i vår annex-entré.......
 
Ser ni......att vi faktikt har partiell havsutsikt från fönstret......
 
Något bättrekvällsmat idag, men sparsamt kryddad, dock var tomatsoppan ganska bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0