Matchen........

.....startade inte så bra, men efter att Liverpool vilat sig i pausen, kom de igång och när slutsignalen gick stod de åter som segrare, med 3-1 på bortaplan mot Wolves.
Men innan dagen kommit så långt, var det förstås frukost och "säng-häng" för min del, men då maken ....och bilen, gav sig iväg mot Tidaholm var jag uppe ganska snart.
Fick bli lite trädgårdsgöra. Röjde ut en del visset från växthuset och tömde en bytta överskottsjord i det eviga gräsmattehålet. 
Tog sen fram skottkärran att lägga över där när gräsklipparen "tjänstgör".....för det är den stora boven i dramat, som fastnar och ökar på hålet hela tiden. Andra försöket med åtgärd.........
Nu finns inte särskilt många tomater kvar att vänta på heller, men nån mer kanske mognar. Apropå mognar....... de gröna druvorna (som visat sig ska bli lätt röda) har det kämpigt, trots solvägg mot söder. 
Kollar kungajubiléet med konsert från Stockholm, i väntan på att maken ska annonsera sin påbörjade återkomst. Då ska jag ringa in en take away-beställning hos thai-restaurangen, som han hämtar på hemvägen.
Har vi tur fortsätter solen lysa ett tag till och värmer glashuset, att inta kvällsmålet i. 
 
Det finns även fina gula krasse-blommor.
 
Än finns det halvruttna plommon kvar till amiralerna........
 
.......och man kan mellanlanda lite på majsplantorna.
 
Då kör vi.......levermiddag och match......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0