Dag två.......

.......av snöovädret, har bjudit på en hel del sol och det rasslar från taken. Men det är mycket som ska smälta bort och det lär ta ett tag.
Maken gick ut framåt lunchtid och gav sig på bilens "snömössa". mycket snö är det........ skulle faktiskt gissa på ca 40 centimeter totalt, sen har det på vissa ställen dessutom blåst i stora drivor. 
Jag försökte muntra upp mig med en varm dusch, gick väl sådär...... men ren blir man ju iallafall.
Som utlovat, serverades "chili con carne" till middag och lite senare tog maken en fika i glashuset. Jag gick också ut dit, men satte mig med "nyllet" i solen istället för att dricka kaffe.
Framskottad bil och hyfsat rent på vägen, då tog vi beslut om att åka till affären i grannbyn för att proviantera. Ganska hyfsat rent på vägbanan, men en del strängar speciellt i skuggiga partier fanns att ta sig igenom.
Att vi  ändå åkte iväg med sommardäck, var en avvägning om vi annars skulle få klara oss utan inköp fram till lördag. Hade vi väl gjort om det varit tvunget, men då det ska komma mer dåligt väder de närmaste dagarna och solen värmde idag, var det lika bra att passa på.
Kollade med sonen och han hade övernattat i sin bil vid jobbet och tyckte att det funkat bra.
 
Just denna driva fick vara kvar, eftersom det var en massa snö även påväg dit.
 
Mitt i vintern.....eller?
 
En frusen trast försöker värma sig vid solväggen.....
 
Rond två mot snöeländet.......
 
En påsklilja, den på bordet vid ytterdörren har klarat sig iallafall.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0