Costa del Sol dag 4........

En ny spansk dag..........startade med dusch och frukost, sen var vi redo strax efter tio för en tur till marknaden.
Det var en mycket trevlig sådan och trots att det kostade en hel euro att parkera var vi väldigt nöjda med platsen precis vid utfarten.
En mastodontlång rad med stånd på båda sidor, hade både det ena och det andra. Glömde helt bort att ta foto, mer än på kompisen så hon kunde se hur jackan såg ut på.
Shoppade en mycket fin, lång, billig blå väst och lite annat. Varav två grejer "förolyckades" vid hemkomsten. Surt.........
Blev kaffe och macka, för att sen sträcka på ryggen horisontalt en stund. Somnade visst........men kompisen hade koll och väckte.
Skulle gå 200 meter ner till lokal restaurang för ett mål mat. Enligt hemsidan öppet alla dagar om året. Vid framkomst till dörren "Sorry closed, see you at Easter". Arga och hungriga fick vi gå uppför backen igen och hämta bilen. Tankade på en mack med trevlig betjäning och hittade sen en kinarestaurang. Mycket god mat och väääääldigt billigt dessutom. Åkte sen en liten sväng ner till havet och rekade inför en annan dag. Diskmedel och gott till kaffet hittades, sen hem för fika på balkongen.
Nu sangria................
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0