Första semlan.......

........ för säsongen, har jag kalasat på alldeles nyss med varm mjölk till. Den smakade inte alls illa, kan jag meddela.
Innan jag kommit så långt, var det besök hos sjukgymnasten och viss förbättring i rörelseomfång har delvis infunnit sig (i vänsterarmen) medan höger är på "status quo". Bara att streta på med de övningar jag erhållit att utföra varje dag. Ingen prognos på att det någonsin ska bli helt bra, men det har jag heller aldrig inbillat mig.
Därefter en rundvandring på Hem&Hobby med två julklappspresentkort i fickan. Räckte då dessa till det jag plockat i vagnen? Nä, inte då. Men det blev iallafall bara några hundralappar från kontot och en ny rund matta till vardagsrummet. En som jag tittat på förut men nu slog till på, som julklapp till mig själv.
Sen lämna in det stora brevet, handla mat på ICA och sist lämna batterier och lite annat elrelaterat hos stora återvinningscentralen.
Hemma fanns en portion spagetti att värma till mig. Maken stekte sig bacon, ägg och potatis medan jag var på uppdrag. Det ringde från rörmokaren och kom en kille som har lagat spolningen på toalettstolen.
Nu får vi se om det finns nå't på dumburken.........
 
Bara att förse sig med en vagn då..........
 
Repris på lördagens middag.......
 
Nu har vi en ny, precis likadan spolknapp......
 
I väntan på den varma mjölken.......för att sen bli uppäten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0