Malaga dag 3......

Blockerad blogg, anledning: För mycket spam kommer från Spanien........
Får fortsätta rapportera direkt här istället.
Regnig morron och regnig förmiddag föranledde att vi "häckade" i lägenheten och åt chicken pie med sallad till lunch vid ett.
Sen skulle vi titta på "En plats i solen" på TV4 (den enda svenska kanal vi kan se.....) men då tittade den fram även hos oss.
Tog bilen och drog mot Fuengirola och Castillo Sohail. Där skulle det finnas en chiringuito att avnjuta eftermiddagskaffet på till vågskvalp från havet. Men inte då.....vi parkerade för en euro, fotade castillot och gick en sväng. Där kaffet var tänkt att intagas fanns bara ett stort inhägnat bygghål.
Bara att dra vidare och kolla var marknaden imorron går av stapeln och då hittade vi även ett Carrefour som inte ens fanns med på kartan.
Vi provsmakade sushi, men kompisen var mer imponerad än jag. Blev inte nå't köp, istället slank en låda jordgubbar med hem till kaffet på balkongen. Man kan väl säga att vi även idag på sätt och vis hade tur med vädret, då det åter började regna såsnart vi satte nyckeln i låset............... mer rapport imorron.
Ikväll blir det På spåret och handboll via datorn.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0